Expert in BPM-waarde-oldtimer- en overname taxaties


Importhulp/ automakelaar

Bent u van plan om een auto uit het buitenland te importeren? Dan bent u bij Autotaxatie Nederland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het importeren van auto's en het invoeren bij de RDW.Onze diensten omvatten onder andere het uitvoeren van een aankoopkeuring in het buitenland, het regelen van het transport naar Nederland en het aanvragen van de benodigde documenten voor de RDW. We hebben ruime ervaring in het importeren van allerlei soorten auto's, van klassieke auto's tot moderne sportauto's.
We begrijpen dat het importeren van een auto een complex proces kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide service om u te helpen bij elke stap van het proces. We zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van de douane en RDW procedures, zodat u snel en zonder zorgen kunt genieten van uw geïmporteerde auto.
Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij het importeren van uw auto. We zorgen voor een persoonlijke aanpak en streven ernaar om aan uw individuele wensen en behoeften te voldoen.

 

Wat kunnen we voor u regelen:


-aankoop bemiddeling auto

-transport via onze transport partners (verzekerd vervoer)

-invoer RDW

-afwikkeling BPM 

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!