Expert in BPM-waarde-oldtimer- en overname taxaties


Waardetaxatie/ WEV taxatie (Young timer)/ Old-timer taxatie

Zaak naar Prive overname

Wilt u uw auto overnemen van de zaak naar prive, dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat u niet teveel betaald.  Wij taxeren de werkelijke waarde en houden rekening met de staat, de km stand en eventuele schades. 

Dit alles wordt in een taxatierapport vastgesteld. Tevens ontvangt u van ons een proforma factuur. Hierin vind u de rest-BPM en BTW. 

Wij ontzorgen. 
WEV taxatie (youngtimer)

Om aan de eisen van de belastingdienst te voldoen, en uw youngtimer op de zaak te kunnen rijden, dient u een WEV taxatie aan te vragen. 

Waarde Economisch verkeer (WEV) 

De kilomterstand, het bouwjaar de staat van uw voertuig. Alles nemen we mee om een realistische waarde vast te stellen voor uw voertuig. 

En zo dus ook een realistische bijtelling. Old-timer taxatie

De waardebepaling van uw old-timer, klassieke auto, specialcars, motor of camper is van groot belang voor uw verzekering. Het laatste dat u wilt is dat u niet goed of onder verzekerd bent. 

Wij zorgen voor reele waarde voor uw voertuig. 


 

Bij Autotaxatie Nederland streven we naar transparantie en duidelijkheid in onze tarieven voor auto taxaties. De prijs voor een taxatie van uw auto bedraagt bij ons €135,- exclusief btw.
Onze gecertificeerde register taxateurs hebben jarenlange ervaring in het vak en maken gebruik van verschillende referenties om een nauwkeurige beoordeling van de waarde van uw auto te geven. We hanteren een persoonlijke aanpak en streven ernaar om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen.
Als u meer informatie wilt over onze tarieven of een afspraak wilt maken voor een taxatie van uw auto, neem dan gerust contact met ons op. Bij Autotaxatie Nederland staan we altijd voor u klaar.